Wie zijn wij

In 1996 heeft Alex Visser zijn diploma vakbekwaam hovenier behaald aan de Middelbare Tuinbouwschool in Frederiksoord. Na nog een half jaar milieukunde te hebben gestudeerd aan het Van Hall Instituut te Leeuwarden werd duidelijk dat hij toch liever als hovenier aan de slag ging dan nog een aantal jaren in de schoolbanken door te brengen. Als hovenier heeft Alex Visser de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgedaan bij diverse hoveniersbedrijven in de regio.

Langzaamaan begon het te kriebelen om een eigen hoveniersbedrijf te starten en in juni 2004 zijn deze plannen werkelijkheid geworden. Hoveniersbedrijf A.Visser werd opgestart. In eerste instantie nog als 'bijbaan' op zaterdagen en in de vrije tijd, want naast het eigen bedrijf werd er ook nog 4 dagen in de week bij een werkgever gewerkt. Toen de klantenkring zodanig uitgebreid werd en er een paar grote opdrachten werden binnen gehaald kon op 01 maart 2006 het bedrijf volledig van start gaan.

Bij Hoveniersbedrijf A. Visser kunt u terecht voor o.a. ontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen (zowel particulier als zakelijk), maar ook voor (sier) bestrating, vijvers, vlonders, hekwerken, pergola's, schuttingen, etc.

Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan. Het hele traject van het ontwerp tot aan de aanleg (en daarna eventueel onderhoud) wordt door ons gedaan. Dit heeft voor u het voordeel dat u het hele traject één aanspreekpunt heeft. Voor sommige werkzaamheden, zoals grond-, elektra- of kraanwerkzaamheden, werken wij samen met gespecialiseerde bedrijven die dit werk onder onze begeleiding uitvoeren.